Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Baka Jhienga (gefrituurde garnalen)

Aantal personen: 1
Bereidingstijd: 10 minuten (excl. marineren).

Ingrediënten

Faja Lobi Pom (roerbakmix)
Exotimex Redi Pepre Sauce
Exotimex Mastersauce
olie
100 gram grote garnalen met staart

Bereiden

Garnalen 1/2 uur in 3 eetlepels Pom (roerbakmix) marineren, daarna in ruime olie frituren.
Serveertip: Serveren met Exotimex Mastersauce, Exotimex Redi Pepre Sauce.

Variatietip: Voor een pittiger smaak, serveer met Faja Lobi Madam Jeanette Hot Sauce.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Kippensoep met Chinese vermicelli
Peprewatra (kwie kwie soep)
Okro Bravoe (okersoep)
Masoesa-Alesie (Surinaams gele rijstgerecht)
Snesie-Alesie (Surinaams-Chinese rijst)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes